Veelgestelde vragen

  • Boek

Is dit een commercieel project?
Neen. Met dit project willen we iedereen die met taalwerk de kost verdient een duwtje in de rug geven. Via crowdfunding willen we de taalwerkers zelf bij het project betrekken en uit de kosten komen.

Wanneer komt het boek er?
Als we op 25 november 2015 het beoogde bedrag bijeen hebben, gaan we op 26 november aan de slag met de interviews. Ons doel is dat het boek rond Pasen 2016 verkrijgbaar is, al hangt dat natuurlijk ook een beetje van de uitgeverij af.

  • Kandidaten

Ligt de lijst met 20 geportretteerden al helemaal vast?
Neen, op dit moment hebben we nog ruimte voor een aantal nominaties. Heb je een suggestie? Plaats ze onder dit bericht als reactie, bel of mail ons.

Wij zouden graag iemand uit onze organisatie nomineren. Aan welke criteria moet hij of zij voldoen?
De kandidaat moet het verschil maken met taal en professioneel taalwerk. En met passie! Het hoeft geen BV te zijn, maar het mag natuurlijk wel. In ieder geval willen we in het boek de grote verscheidenheid aan taalberoepen en taalwerk laten zien. En ook met een zeker evenwicht tussen mannen en vrouwen houden we rekening. Maar het belangrijkste is dat jij in twee zinnen kunt zeggen hoe jouw kandidaat met zijn/haar taalwerk waarde creëert voor jouw organisatie.

  • Crowdfunding

Hoe doe ik mee?
We werken met het crowdfundingplatform Crofun.be. Daar kan je kiezen hoeveel je doneert en wat je daarvoor in ruil krijgt. De pagina van het boek vind je op deze link: https://www.crofun.be/nl/project/1760-taalwerk-20-portretten-1-passie. Druk daar op “Steun dit project” in de rechterkolom om je donatie te kiezen.

Wat krijg ik in ruil voor een donatie?
Dat hangt af van de donatie: voor 20 euro reserveer je een exemplaar van het boek, of word je met je eigen naam als donateur vermeld vooraan in het boek. Met een donatie van 50 euro staat jouw bedrijfsnaam op die plek. Ook kan je het logo van jouw bedrijf in het boek zetten met een omvang naar keuze: 100 euro voor 1/16 pagina, 150 euro voor 1/8 pagina en 250 euro voor een logovermelding van 1/4 pagina.

Als we met ons logo in het boek willen, waar zal dat dan staan?
Zoals we het nu zien, staat jullie logo voor in het boek. Dat is volgens ons de beste plek, maar als de uitgever ons straks overtuigt dat jullie logo nóg beter tot zijn recht komt in het midden van het boek, dan staan we daarvoor open.

Kan ik veilig storten met bancontact?
Ja, en ook met Maestro en de courante creditcards.

Waarom 7500 euro?
We rekenen 20 x 250 = 5000 euro voor het schrijfwerk van a (interviews) tot z (controle van de drukproeven), 20 x 50 = 1000 euro voor professionele fotografie, 520 euro voor het crowdfundingplatform, 525 euro voor de campagne en 455 euro algemene kosten (overhead).

Wat als jullie het beoogde bedrag van 7500 (net) niet halen?
Als we het beoogde bedrag niet halen, dan worden alle opgehaalde gelden voor 100% teruggestort.

Wij zouden graag 100 exemplaren van het boek kopen als relatiecadeau. Moeten we dan 100 x 20 = 2000 euro storten of kunnen we dat achteraf met de uitgever regelen?
Storten is de boodschap. Als we het beoogde bedrag niet ophalen, komt er geen boek en valt er achteraf niets te regelen met de uitgever. Geen zorg; als we het beoogde bedrag niet halen, worden alle opgehaalde gelden voor 100% teruggestort. Dus ook die 2000 euro.

  • Contact

Kan ik u bellen?
Ja, +32 (0)9 269 04 66

En mailen?
Ja, christo.mercelis@detaalsector.be

Kunnen we afspreken?
Ja, bel of mail ons.

Veelgestelde vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s